easyUCP extension mod Missing Field

Forum_easyUCP_Desc

Beitragvon Coroner » 29. Jul 2007 04:00

Thank you once again for all your help and patients with me. I'm not the best at planting codes and some times I do rush a bit but it's all about learning for me.

I put in the file but for some reason the comment field is highlighted so you can't see the actual comments? I attached a screen shot for you to see what I'm talking about.

I'm also getting this debug when I attempt to registor:

Could not update users table

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 3

UPDATE phpbb_users SET user_realname = '', user_about_bbcode_uid = '', user_about = '' WHERE user_id =

Line : 1311
File : usercp_register.php

What can be causing this to happen. I had to remove the file and replace it with a back up so the new registration process will work again :(

And there is still the issue with the buttons remaining white as you can also see in the screen shot.

Any ideas as to what I need to do to make them look like the other buttons?

Please let me know.
Dateianhänge
Bild
Benutzeravatar
Coroner
Spender
 
Beiträge: 28
Registriert: 15. Jul 2007 04:02
Wohnort: Los Angeles. CA USA

Beitragvon AmigaLink » 29. Jul 2007 19:01

If you everything cancel again and again we never will be finished :!: :?
And there is still the issue with the buttons remaining white as you can also see in the screen shot.

Any ideas as to what I need to do to make them look like the other buttons?
I say it again:I have fix that in the files those I post for you at posting #4 !!! :roll:

I put in the file but for some reason the comment field is highlighted so you can't see the actual comments?
White writing on white background cannot function. ;)
Code: Alles auswählen
#
#-----[ OPEN ]----------------------------------------------------------------
#

templates/subSilver/easyucp_second_body.tpl

#
#-----[ FIND ]----------------------------------------------------------------
#

                        <tr bgcolor="#ffffff">

#
#-----[ REPLACE WITH ]--------------------------------------------------------
#

                        <tr bgcolor="#000000">

#
#-----[ SAVE/CLOSE ALL FILES ]------------------------------------------------
#
# EoM
Die deutsche Sprache ist Freeware, du kannst sie benutzen, ohne dafür zu bezahlen. Sie ist aber nicht Open Source, also darfst du sie nicht verändern, wie es dir gerade passt.
Benutzeravatar
AmigaLink
Administrator
 
Beiträge: 3987
Registriert: 11. Aug 2004 01:06
Wohnort: NRW

Beitragvon Coroner » 29. Jul 2007 20:13

Thanks again for your help!

I can live with the white buttons so lets move on from there.

That leaves only the one issue with the debug when some one attempts to register for the first time?

If we get rid of that then its finished.

Please let me know.
Bild
Benutzeravatar
Coroner
Spender
 
Beiträge: 28
Registriert: 15. Jul 2007 04:02
Wohnort: Los Angeles. CA USA

Beitragvon oxpus » 29. Jul 2007 21:01

You you have done the fix, AmigaLink have posted, or not?
Kein Support ausserhalb der Foren!
No support outside the forums!
Benutzeravatar
oxpus
Partner
 
Beiträge: 610
Registriert: 14. Okt 2004 11:55
Wohnort: Bad Wildungen (halt so'n kleines Kurkaff)

Beitragvon Coroner » 29. Jul 2007 21:47

Not at this point but very close. With the usercp_register.php I downloaded from here I get the debug that stops new people from registering.

What I just finished was a complete re edit of a back up usercp_register.php and the debug is gone but the only place I can enter comments and make the comments hook is in acp under user admin, user list. There I can click on my account or my test account, enter the comment and click submit and it hooks perfectly. If I go to the main index, click on profile then click extra information, enter comments and click submit, then it resets to blank erasing any comments I entered.

First screen shot if of the extra info with comments entered in the acp"
Second screen shot is what happens after I enter comments in the "Edit your profile" text box.

You can see that it only hooks from the acp but not from the profile section?
I am also attaching the current usercp_register.php for you folks to review.

Please let me know what to do.

Thank you once again for all your help and support.
Dateianhänge
usercp_register.zip
(13.78 KiB) 497-mal heruntergeladen
Bild
Benutzeravatar
Coroner
Spender
 
Beiträge: 28
Registriert: 15. Jul 2007 04:02
Wohnort: Los Angeles. CA USA

Beitragvon oxpus » 30. Jul 2007 00:38

Simple:
Regard these two lines:
Code: Alles auswählen
//   $trim_var_list = array('cur_password' => 'cur_password', 'new_password' => 'new_password', 'password_confirm' => 'password_confirm', 'signature' => 'signature', 'user_about' => 'user_about', 'user_about_bbcode_uid' => 'user_about_bbcode_uid', 'user_allow_viewprofile_2' => 'user_allow_viewprofile_2');
   $trim_var_list = array('cur_password' => 'cur_password', 'new_password' => 'new_password', 'password_confirm' => 'password_confirm', 'signature' => 'signature', 'ucp_mode' => 'ucp_mode');

In the first line you've insert the variables for the user about field, but the line is commented!
So insert
Code: Alles auswählen
, 'user_about' => 'user_about', 'user_about_bbcode_uid' => 'user_about_bbcode_uid'

in the second line to enable the user about in the user profile itself.

Just be more concentrate while installing a MOD or Add-On...
Kein Support ausserhalb der Foren!
No support outside the forums!
Benutzeravatar
oxpus
Partner
 
Beiträge: 610
Registriert: 14. Okt 2004 11:55
Wohnort: Bad Wildungen (halt so'n kleines Kurkaff)

Beitragvon Coroner » 30. Jul 2007 04:36

Worked perfectly! Thank you so much.

I know I said that I could live with the buttons being white but it's bugging me. I think that this template requires color codes rather then color words.

Could you please point me in the direction of the file and code that creates the colors for the buttons so I could experiment with it and try to get all the buttons to match?

Please let me know and thank you so very much for your help!
Bild
Benutzeravatar
Coroner
Spender
 
Beiträge: 28
Registriert: 15. Jul 2007 04:02
Wohnort: Los Angeles. CA USA

Beitragvon oxpus » 30. Jul 2007 08:07

Look at Post #12!
Kein Support ausserhalb der Foren!
No support outside the forums!
Benutzeravatar
oxpus
Partner
 
Beiträge: 610
Registriert: 14. Okt 2004 11:55
Wohnort: Bad Wildungen (halt so'n kleines Kurkaff)

Beitragvon Coroner » 31. Jul 2007 03:51

Got it fixed! I added "class=liteoption"' to each button which now made them all the same color. I'm now off to run a series of tests to confirm that all mods are up to speed and working properly. I have at this point only one that needs immediate attention which is Stop_Spambot_Registration-1.0.2. Some how during all of this, I lost the "do not enter any info below this line" red field and I'm not sure why that one part of that mod no longer works. I'm sure you saw part of the mod in the usercp_register.php which I think is where the problem is.

If you have any ideas as to how, if at all that this mod could have affected that mod I would really appreciate your input.

Thank you so much for a great looking, working mod and all your time, patients and understanding.
Bild
Benutzeravatar
Coroner
Spender
 
Beiträge: 28
Registriert: 15. Jul 2007 04:02
Wohnort: Los Angeles. CA USA

Beitragvon oxpus » 31. Jul 2007 09:15

Sorry, I don't know the MOD Stop_Spambot_Registration-1.0.2...
Kein Support ausserhalb der Foren!
No support outside the forums!
Benutzeravatar
oxpus
Partner
 
Beiträge: 610
Registriert: 14. Okt 2004 11:55
Wohnort: Bad Wildungen (halt so'n kleines Kurkaff)

VorherigeNächste

Zurück zu easy UCP



Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: 0 Mitglieder und 1 Gast

cron